Service Engineer E

Doel van deze functie is het optimaal zorgdragen voor een hoge beschikbaarheid van energie en een juist functionerende noodstroominstallatie in het bijzonder. Kern hierbij is het zelfstandig nemen van beslissingen over preventieve of correctieve acties en het duidelijk communiceren met de klant. Werkzaamheden: U bent het verlengstuk van onze dienstverlening en zorgt voor een correcte en praktische uitvoering van voorkomende service werkzaamheden. U verdiept zich in de nodige specialistische technieken en wij helpen u daarbij uw kennis op peil te brengen en te houden. Taken die bij de functie horen zijn o.a.:

 Inbedrijfstellen nieuwe en tijdelijke noodstroominstallaties
 Aanpassen van bestaande noodstroomsystemen
 Opnemen van revisies of gewenste modificaties
 Verhelpen van storingen aan de noodstroominstallaties
 Uitvoeren van noodstroom functionaliteits- en vermogenstests
 Service- en onderhoudswerkzaamheden aan NSA, UPS en/of besturingsinstallaties
 Rapportage van uitgevoerde werkzaamheden
 Geven van uitleg over de installatie en het adviseren van klanten

Hierbij werkt u nauw samen met onze werkvoorbereiding en collega Service-engineers W, E en UPS.

Uw profiel:
U hebt naar voorkeur een elektrotechnische (energietechniek) opleiding genoten en hebt dit aangevuld met praktische werktuigbouwkundige kennis. Ervaring met het onderhouden van noodstroominstallaties en/of productkennis (engineeringservaring) van besturingen is een duidelijke pré. U hebt een goed inbeeldingsvermogen, bent flexibel en hebt een klantvriendelijke pro-actieve werkhouding. U communiceert helder en u kunt het overzicht bewaren over de multi-disciplinaire technische installatie. Werken met een computer met MS-Windows-applicaties is voor u geen probleem. Veiligheidscertificaten VCA en NEN3140 zijn in uw bezit of worden in overleg behaald.

Wat kunt u verwachten:
Wij zijn uitdrukkelijk op zoek naar een langdurige samenwerking. De juiste kandidaat zal marktconform worden gewaardeerd, inclusief service-auto, gereedschap, lapptop en communicatiemiddelen. Bovendien kan hij of zij rekenen op een prettige werksfeer binnen een groeiende onderneming. U wordt bijgestaan door de operationeel-manager om deze functie tot een wederzijds succes te kunnen maken. Interesse?

Graag ontvangen wij schriftelijk uw motivatie voorzien van CV. Deze kunt u richten aan: B&A Services bv, Vleugelboot 30, 3991 CL Houten, t.a.v. dhr. L.C. Verbeek. Reageren per e-mail kan ook: LV@BAservices.nl