Noodstroomopleidingen en praktische trainingen.

De basis van B&A Services is dat wij praktische, ervaren medewerkers hebben die zijn opgegroeid in deze branche. Theoretische- en praktische kennis kan in dit vak alleen in de praktijk worden opgedaan. Zelfs een basisopleiding wordt op geen enkele school onderwezen.

U huurt ons in als specialist, dus wij verzorgen onze eigen trainingen en testopstellingen om bij te leren.

B&A Services gelooft dat, naast een goed ontwerp, productkwaliteit en service- en onderhoudswerken, een goed opgeleide installatiebeheerder bijdraagt aan de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de noodstroominstallatie.

Wij geven noodstroomcursussen bestaande uit een theoretisch en een praktisch deel. Zo leert u de achtergrond van toegepaste technieken, maar bovenal leert u omgaan hoe u kunt (durven) omgaan met uw eigen noodstroominstallatie. Het gevoel krijgen bij uw installatie, het benoemen van componenten, wat gebeurt er bij een stroomstoring, het uitlezen van instrumenten, het beoordelen van alarmen of het uitlezen van storingen helpt u kosten te besparen en helpt ons om bij een eventuele storing zo goed mogelijk voorbereid ter plaatse te komen.

B&A Services geeft algemene noodstroomcursussen, cursussen toegespitst op uw eigen installatie en zogewenst in-company.