Before & After noodstroom oplossingen

Van advies tot en met nazorg zijn wij uw specialist in noodstroom oplossingen. Wij zijn een merk onafhankelijk elektrisch en werktuigbouwkundig gespecialiseerde service, storings- en onderhoudsdienst met een ervaren team enthousiaste mensen. Met onze persoonlijke (directie) betrokkenheid bij onze dienstverlening en projecten adviseren wij u graag bij uw component keuze. Of het nu gaat om nieuwe componenten (aggregaat, motor, roterende of statische UPS) of om vervanging. Wij werken uitsluitend met A-merk fabricaten; op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw bedrijf altijd stroom beschikbaar heeft.

"Het beschikbaar maken van en langdurig beschikbaar maken van stroom met een optimale betrouwbaarheid, zodat uw primaire processen ongestoord blijven doorlopen." Dit vatten wij samen als Altijd Stroom.

Aangezien wij alle benodigde specialismen zelf in huis hebben, zijn wij daadwerkelijk totaalaanbieder in noodstroomsystemen. Kijkt u ook eens op de website van B&A. Hier vindt u niet alleen informatie over onze marktervaring en referenties, maar u kunt ook verschillende handleidingen downloaden, video's bekijken en technische documentatie lezen.

U zoekt, B&A levert

CONTINUITIET

van uw productieproces

ONAFHANDELIJKHEID

van het openbare stroomnet

BESCHERMING

van uw kostbare aparatuur en gegevens

groeimogelijkheden

door een modulaire opbouw

DUURZAAMHEID

in uw inverstering die waardervol blijft

ONDERHOUDBAARHEID

met de juiste documentatie en onderdelen

FLEXIBILITEIT

in ondersteuning, uitvoering en 24/7 service

CREATIVITEIT

door het denken in oplossingen

VAKKUNDIGHEID

in het toepassen van regelgeving en normen